Monday, January 7, 2013

TAHUN BARU ?




Salam , Tahun 2012 telah pun hampir seminggu melabuhkan tirainya dan kuntum baru buat ENTRI pasal tahun baru ?


YAALLAH . pemalass sungguh nak menjogget kan jari di atas keybord kesayanggan kuh ini .
Rasanya tak terlambat lagi kan nak wish HAPPY NEW YEAR 20133 !

 Tidak ku percaya usia ku sudah menjangkau 20 an ! hahaha . semestinya akal dan pemikiran ku semakin meningkat dewasa .

Tahun ni lain dari tahun tahun yang sebelum nya sebab azam kuntum nak cari kawan ramai . hahha
pelik ? actually banyak lagi laa azam yang lain .
kuntum nak cari ramai kawan sebab baru kuntum sedari yang kuntum sebelum ni tidak lahh mempunyai ramai kawan seperti mana anda anda sekalian . Istilah sombong itu sudah selari dengan diriku ini , hahhaha pelikkk ! kuntum sombong ? haishhh . tegurrr laa dulu baru tau sombong ke ta . hahaha :)

DAN seterusnya ni lari topik sikit tau .

untuk someone :) terima kasih sebab baca blog yang serba hodoh ni . tulisan merepek meraban ni .
almaklumlah penulis baru hahaha . berangan angan nak jadi BLOGGER terkenal suatu hari nanti .
oke maaf actually post yang lama tu mmg na delete dah . tapi malas nak membongkar satu persatu ENTRI ENTRI kuh ini .  hahah cerita lamaa kot . teruskan hidup anda . maaf sebab sebelum ni bersangka buruk terhadap anda sebelum ini . anda sememangnya baik dan layak mendapatkan orang yang baik :)
lagi pun saya bahagia dengan kehidupan yang sekarang , tak serabut macam dulu dah . hahahaa .
anyway awak , saya tau awak nagis baca entri saya yang dulu tu . it's oke lahh . bukan nak meminta simpati pun . sekadar luahan perasaan , hhahhaha kan dah kantoi . anyway salam perkenalan dari saya untuk awak si budak perempuan yang baik hati .


5 comments: