Tuesday, November 13, 2012

MAT LUTHFI :)



 
Happy Depavali ! heeeeee :)
yeahhh . yeahhh . yeahhh .

MUHAMMAD LUTHFI ! see awak dah buat kuntum cair dengan senyuman awak .
seriously awak LAWAK , kelakar , Dan Funny ! erkk ?? . hahahhah
korang semua kenal ta jejaka yang kuntum maksudkan ni ?
ya ya ya . Dia anak kelahiran kedah . hah Dengaq dia cakap pun tau dah mamat ni orang kedah.
piau sangat . hah Tapi perents dia duduk kat Shah Alam .
Umuq dia 21 . Dan sekarang Dia sedang melanjutkan pelajarannya di Curtain, Universiti Australia :)
dalam bidang Architecture .
Gud Luck yea :)








oke . tu jea yang kuntum tau Pasal dia . tak banyak mana pun . Mesti ramai tertanya-tanya kan .
Kenapa Mat luthfi ? jejaka pilihan kuntum (PERASAN ! )
HAHAHA ! adalah kerana dia sangAT-sangat kelakar dan friendly :)
dan dia Orang UTARA . ! same goes to me :)
nampak tak persamaan kami di situ . heeeeeehehehe :)

2 comments:

  1. haha...mat lutfi video "drama sebelum kahwin" dia terbaik...

    ReplyDelete